Yamazaki Sleutelrek met postbakje wit - Hout - Klaar voor gebruik, Decoratief

30,-
3 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Kleur:
Bruin Licht lichtbruin Wit

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Yamazaki Sleutelrek met postbakje wit - Hout - Klaar voor gebruik, Decoratief

Dit sleutelrek van Yamazaki heeft vijf haakjes voor het ophangen van meerdere sleutelbossen. Ook heeft het een postvakje voor het opbergen van brieven, kaarten, kranten en andere kleine items. Deze sleutelopberger heeft een afmeting van 18 cm breed, 3 cm diep en 9,5 cm hoog. Het sleutelrek is gemaakt van metaal met een houten frontje. Dit sleutelrek is verkrijgbaar in het zwart met een walnootkleurig frontje of in het wit met een lichter houten voorzijde. Hang het product op aan de magneet of gebruik schroefjes (beide meegeleverd).

Sleutels ophangen Deze sleutel organizer kan in meerdere ruimtes worden toegepast. Je kunt dit compacte rekje gebruiken voor het ophangen van hondenriemen, wintermutsen en sjaals in de hal. In de garage is het ideaal voor het opbergen van fiets- en autosleutels. Tenslotte is het ook handig voor in de keuken met het organizen van kleine kookboeken, schorten en ovenwanten. De bruine afwerking geeft ook nog eens een luxueuze uitstraling aan elke ruimte.

Sleutelrek kopen Is dit sleutelrek perfect voor jouw ruimte of ben je toch op zoek naar een andere variant? Neem dan een kijkje bij onze andere sleutelrekjes. Naast handige sleutelrekken hebben we ook talloze andere opbergers voor het organizen van je hal. Bekijk hiervoor het gehele assortiment aan hal organizers.

Materiaal:
Hout,  Metaal,  RVS,  Staal hout
Voorraad: