Zwarte Woood Vakkenkast Teun B85 X D35 X H188 Cm - Metaal Zwart

159,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Sohome.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending

Over Zwarte Woood Vakkenkast Teun B85 X D35 X H188 Cm - Metaal Zwart

WOOOD Kast Teun 85cm, kleur Zwart
- Dé musthave kastenserie van dit moment!
- Ideale opbergers in een tijdloos design
- Vervaardigd uit matzwart metaal
- H 188 cm x B 85 cm x D 35 cm

De Teun kastenserie uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk WOOOD is een tijdloze musthave voor ieder interieur. De kastenserie is in te delen op maat, kies voor een subtiele dichte kast om items uit het zicht op te bergen of toon jouw boekencollectie in de open rekken. Teun is perfect voor een multifunctionele kastenwand!

WAARSCHUWING kantelgevaar!
Voor meubelen hoger dan 70 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt het meubel voor kantelen.

Materiaal
Het metaal uit onze collecties kennen diverse afwerkingen, zoals: een poedercoating. Een poedercoating zorgt voor een luxueuze uitstraling en beschermt het metaal levenslang. Een poedercoating is een lak welke met behulp van hoge temperaturen aan het metaal gehecht wordt. Een poedercoating zorgt voor een volledige kleurdekking en kent een matte of (licht)glanzende afwerking.

Afmetingen
- Hoogte: 188 cm
- Breedte: 85 cm
- Diepte: 35 cm
- Framedikte: 2 cm
- Vakhoogte: 28 / 60 cm
- Vakbreedte: 53 / 85 cm
- Draaggewicht per legplank: 30 kg
- Gewicht: 22 kg

Onderhoud
Al onze metalen uit de collectie zijn grondig behandeld en vragen dus niet om een herbehandeling. Mocht het metaal beschadigd zijn, raadpleeg dan een gespecialiseerde verfzaak. Behandeld metaal is eenvoudig schoon te houden met een lichtvochtige doek en een mild schoonmaakmiddel, het nadrogen van het oppervlak zorgt voor een streeploos resultaat.

Levering
De open kast wordt in één pakket geleverd en is eenvoudig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Monteer de wandbevestiging met extra aandacht om de valpreventie te waarborgen.Eigenschappen:

  • Merk: WOOOD
  • Materiaal: Metaal
  • Montage: Eenvoudig zelf in elkaar te zetten
  • Overige info: zwart gelakte metalen wandrek
  • Breedte: 85 cm
  • Diepte: 35 cm
  • Hoogte: 188 cm

Maat:
85
Materiaal:
Metaal
Voorraad: