Bruine Light & Living Stellingkast CALLAO 5 laags 244x47x200 cm - hout

899,-
De beste prijs bij Sohome.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending

Over Bruine Light & Living Stellingkast CALLAO 5 laags 244x47x200 cm - hout

Behoefte aan veel opbergruimte? Stellingkast Callao met 5 lagen biedt zeeën van ruimte! Stellingkast Callao bied je een hoop ruimte. En dat in stijl. Deze kast is goed te gebruiken voor het opbergen of presenteren van decoratieve elementen. Als boekenkast kun je Callao ook goed gebruiken. Het fijne is dat dit item afmetingen heeft van 244 x 47 x 200 (L x B x H). Aan opbergruimte zeker geen tekort! Je hebt namelijk vijf planken om te vullen. Wil je een kleinere variant van Callao zien? We hebben het zusje ook in ons assortiment! De helft kleiner dan zijn grote broer, maar net zo handig in gebruik! Het frame van deze stellingkast is gemaakt van metaal en de planken van hout. Voor extra versteviging is er aan de achterkant een kruis van staal bevestigd. Benieuwd naar meer items in onze collectie? Wij hebben meer stellingkasten of opbergmogelijkheden!

Productkenmerken
• Afmetingen: 47x244x200cm
• Kleur: Bruin
• Materiaal: Hout
• Doelgroep: Volwassenen
• Merk: Light & Living

Light & Living
Het merk light & Living weet als geen ander hoe je sfeer kunt creëren met licht en woonaccessoires. Het doel van dit Nederlandse bedrijf is om de klant constant te blijven verrassen met nieuwe thema’s in decoratieve verlichting, (klein)meubelen en woondecoratie.
Light & Living is een groothandelsconcept van Lightmakers B.V., dat meer dan 40 jaar geleden in Noordwijk werd opgericht. Het bedrijf is van oorsprong fabrikant van lampenkappen, waardoor het als geen ander weet wat verlichting met een ruimte kan doen. Nog steeds worden er in het atelier in Noordwijk maatwerk kappen en limited editions met de hand gemaakt. Inmiddels bestaat de collectie behalve uit lampenkappen ook uit vele andere soorten decoratieve verlichting en woonaccessoires in verschillende stijlen.