Bruine Dimehouse Industriële Nachtkastje Sabi - Mangohout - 2 Lades

199,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Dimehouse Industriële Nachtkastje Sabi - Mangohout - 2 Lades

Nachtkastje Sabi is perfect om in de slaapkamer te plaatsen! Sabi is gemaakt van mangohout en bevat twee lades voor al jouw spulletjes! Ook kan het kastje als bijzettafeltje gebruikt worden. Perfect voor ieder interieur!

Voer de industriële stijl door in de slaapkamer met het robuuste nachtkastje Sabi! Industrieel nachtkastje Sabi is gemaakt van massief mangohout waardoor een strakke uitstraling gecreëerd wordt. Dit nachtkastje is voorzien van één mooie lade en twee leggers waarin jij jouw spulletjes kan opbergen! Wil je het kastje liever als bijzettafel gebruiken? Ook dat kan!
Nachtkastje Sabi is ook verkrijgbaar met één lade. Let op! Hout is een natuurproduct. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen.
Materiaal kast
Het industriële nachtkastje is gemaakt van massief mangohout. Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor het nachtkastje een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Nachtkastje Sabi heeft twee mangohouten lades, steunend op planken in het midden van het kastje waardoor de lades een zwevend effect krijgen. Materiaal frame
Het nachtkastje is afgewerkt met mangohouten poten. Dit geeft de Sabi een extra stoere uitstraling. Kleed het kastje mooi aan met accessoires en je hebt een prachtige eyecatcher! Onderhoud
Voor optimale bescherming bieden wij onze Hout care kit aan. Deze care kit is gespecialiseerd in het beschermen, verzorgen en reinigen van hout voor langdurig plezier van je meubel. Daarnaast is het nachtkastje af te nemen met een lichtvochtige doek.