Antraciet-grijze Dimehouse Phyllon Kast Industrieel - 90 x 190 cm - Hout - Metaal

499,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Dimehouse Phyllon Kast Industrieel - 90 x 190 cm - Hout - Metaal

Creëer een industriële uitstraling in je interieur met de Phyllon wandkast! De Phyllon heeft 10 leggers die op een speelse manier asymmetrisch zijn ingedeeld. De wandkast past zowel in een industrieel als modern of retro interieur!

Het donkergrijze, speelse framewerk is van gepoedercoat staal. De leggers zijn van mangohout. Dit maakt de wandkast stabiel en duurzaam. De kast is 190 cm hoog en 90 cm breed met een diepte van 40 cm. Kortom deze wandkast biedt enorm veel opberg ruimte en je kunt dit helemaal op je eigen manier invullen. Dit zal hoe dan ook een speels effect geven! Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen.
Materiaal kast
Het Mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Omdat het om een natuurlijk materiaal gaat is elk product uniek en kan het ontvangen product afwijken van de afbeelding. Enerzijds past het perfect in de huidige industriële interieurs, anderzijds heeft Mango een behoorlijk koloniale uitstraling. Materiaal frame
Het zwarte, speelse framewerk is van gepoedercoat staal. Alle stalen onderdelen zijn aan elkaar gelast waardoor deze kast in zijn geheel geleverd wordt. Montage
Dit product wordt in zijn geheel geleverd. Het is een groot product dus vergeet niet om nog even goed naar de afmetingen te kijken zodat dit niet voor problemen zorgt bij het ontvangst. We willen natuurlijk wel dat het product bij jou door het trapgat en deuren kan zodat je deze kast een mooie plek kan geven!