Bruine Dimehouse Kast Industrieel Telesto - 115x180 cm - Mangohout

899,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Dimehouse Kast Industrieel Telesto - 115x180 cm - Mangohout

Op zoek naar een pronkstuk voor in je interieur? De Xavi kast is geschikt voor het opbergen van je spullen in de lades en om te pronken met je mooiste accessoires! Combineer ook met onze andere houten meubelen om een mooi geheel te creëren.

De wandkast Xavi is een echt industrieel meubel en past perfect bij de Chari kast. Dit komt door het gebruik van ruw mangohout in combinatie met het zwart gepoedercoat metalen frame. Heb jij veel spullen die je liever niet tentoon stelt, maar wil je ook je mooiste accessoires tonen? Dan is deze half-open kast geschikt voor jou! Deze wandkast is stoer en industrieel, maar door het frame waar de kast op staat ziet hij er toch heel open en luchtig uit. Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen.
Materiaal kast
Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor de kast een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het Mango hout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Het hout van onze mangohouten producten komt uit India. In India zijn er mangobomen in overvloed. De mango is niet voor niets Indiaas nationale fruit. De mango staat in India voor welvaart, luxe en rijkdom en dat is precies wat onze mangohouten producten uitstralen. Materiaal frame
Het zwarte, speelse framewerk is van gepoedercoat staal. Door de ruimte onder de kast heeft de kast een open design. Alle stalen onderdelen zijn aan elkaar gelast waardoor deze kast in zijn geheel geleverd wordt. Montage
Dit product wordt in zijn geheel geleverd. Het is een groot product dus vergeet niet om nog even goed naar de afmetingen te kijken zodat dit niet voor problemen zorgt bij het ontvangst. We willen natuurlijk wel dat het product bij jou door het trapgat en deuren kan zodat je deze kast een mooie plek kan geven!