Zwarte LABEL51 Opbergkast 'Luff' Metaal, 190 x 90cm

399,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Löwik Wonen & Slapen


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen voor kleine pakketten
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door Brinks Transport

Over Zwarte LABEL51 Opbergkast 'Luff' Metaal, 190 x 90cm

Hoge kast Luff van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken.

Hoge kast Luff, uitgevoerd in zwart metaal, is een kast voorzien van vier deuren. Alle deuren zijn in het bezit van een mooi, simplistisch vormgegeven handvat en worden gesloten middels stevige magneten. Achter deze deuren bevindt zich een royale ruimte die geheel naar eigen smaak, wens en doel is in te vullen met de meegeleverde benodigdheden. Zo worden er vier planken meegeleverd om een eigen kastindeling te maken. Dit zorgt ervoor dat deze kast een multifunctioneel item wordt en in vrijwel elke ruimte te gebruiken is.

Hoge kast Luff is een trendy, fijn afgewerkte industriële kast voorzien van strakke vormen. Luff biedt de mogelijkheid er alle kanten mee op te kunnen en komt tot zijn recht in een woonkamer, keuken of kantoor. Bij deze kast is een verankeringsset meegeleverd. De kast dient dan ook voor ieders veiligheid te worden verankerd aan de muur.

• Hoge kast Luff is eigentijds en past helemaal in de dagelijkse trend
• Hoge kast Luff wordt gedemonteerd geleverd en eist wat tijd en handigheid
• Hoge kast Luff is handig in gebruik en makkelijk te combineren

Materiaal:
Metaal
Voorraad: