Woonexpress Kledingkast Victor - MDF - Wit - 125 x 195 x 58 cm (BxHxD) - Schuifdeurkast - Hang-legkast - Wit Eiken Houtlook - Met 2 Legplanken en 2 Roedes

249,- 224,10
4 Prijzen, De beste prijs bij Woonexpress.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Woonexpress Kledingkast Victor - MDF - Wit - 125 x 195 x 58 cm (BxHxD) - Schuifdeurkast - Hang-legkast - Wit Eiken Houtlook - Met 2 Legplanken en 2 Roedes

De schuifdeurkast Victor heeft een eenvoudig ontwerp waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende kleuren en stijlen. De kast heeft 2 schuifdeuren met een paneel in het midden, waardoor de deur in 3 vlakken wordt verdeeld. Het paneel heeft een wit eiken structuur, waardoor de kast een speelser uiterlijk krijgt zonder dat het geheel onrustig wordt.

Indeling:

De binnenkant van de kast is verdeeld door een tussenwand, waardoor er 2 ruimtes ontstaan. Links is er een breder gedeelte en rechts is er een smaller gedeelte. Elk deel heeft standaard 1 roede en 1 legplank.

Specifcaties:
• 125x195x58 cm (BxHxD)
• 2 roedes
• 2 legplanken
• Zelfmontage
Montage:
Kledingkast Victor wordt in 2 pakketten geleverd en dien je zelf nog te monteren. Er is een duidelijke handleiding in 1 van deze pakketten.