Licht-grijze WOOOD Dennis Speelgoedkist - Grenen - Staal Grijs - 42x90x42

139,- 109,-
7 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Licht grijs Steel

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Licht-grijze WOOOD Dennis Speelgoedkist - Grenen - Staal Grijs - 42x90x42

WOOOD Dennis Speelgoedkist 42x90x42 (bxhxd) is een stoere speelgoedkist en komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD. De speelgoedkist is gemaakt van, FSC gecertificeerd, grenenhout en heeft een geborstelde afwerking waardoor de speelgoedkist een éxtra robuuste en stoere uitstraling krijgt.

Artikelkenmerken
- Materiaal: massief, FSC gecertificeerd, grenenhout afgelakt in het beton grijs
- Geborsteld hout
- Afmeting bed: 42x90x42 (bxhxd)

Geborsteld hout
Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

Levering
Dit artikel wordt als bouwpakket geleverd en is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

WOOOD
Het Nederlandse merk WOOOD staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires. Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Dan is WOOOD jouw merk. WOOOD kiest neutrale kleuren zoals zwart, grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen bij elk interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. WOOOD is specialist op het gebied van houten meubelen, maar heeft daarnaast ook stoere en moderne gestoffeerde en metalen meubelen. Door de stoere meubels te combineren met zachte stoffen creëer je jouw eigen stijl.

Materiaal:
Grenen,  Grenen (geborsteld),  Hout
Voorraad: