Bruine Dimehouse Industrieel nachtkastje Curtis hout metaal

119,95 99,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine Dimehouse Industrieel nachtkastje Curtis hout metaal

Nachtkastje Curtis is vakkundig vervaardigd uit massief mangohout. Hierdoor is het kastje erg stevig en duurzaam. Elk kastje heeft 2 lades die voldoende ruimte bieden om kleine spulletje geordend en binnen handbereik op te bergen.

Nachtkastje Curtis is een hoogwaardig nachtkastje met verfijnd, industrieel ontwerp en zal een goede aanvulling op je slaapkamer zijn. Ook kan de Curtis als stijlvolle bijzettafel gebruikt worden in de woonkamer of gang. De Curtis beschikt over twee stevige lades die voldoende ruimte bieden om kleine spulletje geordend en binnen handbereik op te bergen. Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen.
Materiaal kast
De leggers en lades van de Curtis zijn gemaakt van mangohout. Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor het kastje een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Materiaal frame
Het zwarte, speelse framewerk is gemaakt van gepoedercoat staal. De lades hebben zwarte metalen handvatten, die bijdragen aan de industriële stijl. Alle stalen onderdelen zijn aan elkaar gelast waardoor dit kastje in zijn geheel geleverd wordt. Onderhoud
Voor optimale bescherming bieden wij onze Hout care kit aan. Deze care kit is gespecialiseerd in het beschermen, verzorgen en reinigen van hout voor langdurig plezier van je meubel. Daarnaast adviseren wij het nachtkastje af te nemen met een lichtvochtige doek.