Sunware Twinga Wasbox - 45 l - wit

21,94
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sunware Twinga Wasbox - 45 l - wit

De Sunware Twinga Wasbox van 45 liter is een ideale box voor het verzamelen van vuile was. Zet hem in de badkamer of bijkeuken en alle gezinsleden kunnen netjes hun was erin deponeren. Door het open deksel is het makkelijk om vuile was erin en eruit te halen zonder het deksel eraf te moeten pakken. De Twinga is vanwege de ronde vormgeving ook overal gemakkelijk te plaatsen. Daarnaast is hij makkelijk schoon te houden door de gladde buitenkant.

Ondanks dat deze wasbox aan de bovenkant open is kijk je niet direct op de vuile was die erin zit. Door het slimme design met overhangende wanden aan het deksel zie je alleen de vuile was erin zitten wanneer je daadwerkelijk van boven in de wasbox kijkt. Dit geeft een beter opgeruimd gevoel!

Twinga Wasbox 45 liter wit kenmerken:
● Om de vuile was in te verzamelen
● Rond design
● Open deksel; hoeft er niet afgehaald te worden
● Makkelijk te reinigen

Over Sunware
Een passende oplossing bieden voor ieder opbergprobleem in én om het huis, is het centrale vraagstuk waar Sunware zich iedere dag mee bezig houdt. Goed doordachte producten en concepten, die in specifieke opbergbehoeften voorzien, en daardoor een opgeruimd gevoel geven. Van slaapkamer tot garage, voor ieder opbergprobleem is met Sunware's producten een oplossing te vinden. Dát is pas perfectly organised!

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: