Royal Plaza Lenore fonteinonderkast 40cm rechts grijs eiken 50 87098

210,54 174,93
3 Prijzen, De beste prijs bij Installatievakwinkel.nl


Merk:
Kleur:
Doorzichtig

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, DHL, DPD en GLS

Over Royal Plaza Lenore fonteinonderkast 40cm rechts grijs eiken 50 87098

Sub Finn fonteinonderkast 40 cm rechts grijs eiken 50
De Sub Finn fonteinonderkast is een stijlvolle en praktische toevoeging aan je badkamer. Met zijn grijze eiken kleur past hij perfect bij een moderne inrichting. De kast heeft een soft-close systeem, waardoor de deur geruisloos sluit. De handgreep is uitgevoerd als greep en zorgt voor een goede grip bij het openen van de deur.

Compact en functioneel
De kast heeft een breedte van 400 mm, een hoogte van 300 mm en een diepte van 220 mm. Dit maakt hem compact en ideaal voor kleine badkamers. De kast heeft één deur die rechtsdraaiend is. Het corpus is uitgevoerd in eiken en het front is gemaakt van spaanplaat. De kast heeft geen open vakken of laden, maar biedt voldoende ruimte voor het opbergen van toiletartikelen.

Eenvoudige montage
De Sub Finn fonteinonderkast is eenvoudig te monteren aan de wand. De kast wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen. De kast heeft geen blad, wasbakken, waskommen, kraanmengkraan, spiegel, sifon of afvoerplug. Ook is er geen binnenverlichting, wandverlichting, accent-inleg-contrastkleur, handdoekhouder of waskorf aanwezig.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl