Royal Plaza Talisa wastafelonderkast 120x46cm 4x lade wit gelakt 83512

1 185,80 815,24
2 Prijzen, De beste prijs bij Badkamerwinkel.nl


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst

Over Royal Plaza Talisa wastafelonderkast 120x46cm 4x lade wit gelakt 83512

Stijlvolle opslag voor je badkamer
De Sub Gino wastafelonderkast is een perfecte oplossing voor het opbergen van al je badkamerbenodigdheden. Met een breedte van 1200 mm en een hoogte van 460 mm biedt deze kast voldoende opslagruimte voor al je spullen. Het wit gelakte MDF-materiaal geeft de kast een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke badkamerinrichting.

Robuuste constructie
De wastafelonderkast is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, zowel voor de fronten als de corpus. Dit zorgt voor een robuuste constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. De kast is ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd, wat zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid.

Handige opbergladen
De Sub Gino wastafelonderkast is voorzien van vier handige opbergladen, waardoor je al je badkamerbenodigdheden netjes kunt opbergen en gemakkelijk kunt terugvinden. De laden zijn ruim genoeg om handdoeken, toiletartikelen en andere spullen op te bergen. Bovendien zijn de laden gemakkelijk te openen en te sluiten dankzij de soepele ladegeleiders.

Eenvoudige installatie
De wastafelonderkast wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, waardoor de installatie snel en eenvoudig is. De kast kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl