Saqu Salto - Badkamerkast - 180 cm Hoog - Chromen Greep - Bruin - Voorgemonteerd

579,- 249,99
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin Kasteel Kasteel Bruin

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Saqu Salto - Badkamerkast - 180 cm Hoog - Chromen Greep - Bruin - Voorgemonteerd

Saqu Salto - Badkamerkast - 180 cm Hoog - Chromen Greep - Kasteel Bruin Heb je er altijd al van gedroomd om een ​​praktische en stijlvolle zijkast toe te voegen aan je badkamer? Dan is deze kolomkast in kasteel bruin precies wat je nodig hebt. De kast zorgt niet alleen voor extra opbergruimte, maar dient ook als decoratief element in de badkamer. Verder is de zijkast voorgemonteerd; super handig want dat betekent dat je de kast niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Een zijkast in de juiste hoogte voor jouw badkamer Hoge zijkasten zijn ideaal als je genoeg ruimte hebt én veel spullen wilt opbergen. Ze geven je badkamer een stijlvol tintje en bieden toch veel opbergruimte. Met luxe glazen legplanken In de zijkast bevinden zich glazen planken om spullen in op te bergen. Dit resulteert in een badkamer die luxe uitstraalt. Een ander voordeel is dat je je badkamerspullen op een efficiënte manier kunt opbergen, hierdoor houd je overzicht over je spullen en blijft de zijkast netjes. Minimalistische uitstraling Houd jij van een minimalistische uitstraling? Dan valt deze zijkast vast bij jou in de smaak. De zijkast is namelijk voorzien van een greeplijst in de kleur chroom. Middels deze greeplijst kun je de kast gemakkelijk openen en sluiten. Met softclose sluiting Deze zijkast is voorzien van een softclose systeem dat een zachte en geruisloze sluiting garandeert. Je hebt er geen last van als je de lades of deurtjes sluit, dus wel zo handig! Belangrijkste kenmerken

  • De afmetingen van deze zijkast zijn 35x32x180 cm
  • Uitgevoerd in stijlvol kasteel bruin
  • Het materiaal van het corpus is spaanplaat
  • Het materiaal van het front is spaanplaat
  • Deze zijkast heeft 2 deuren
  • De deur gaat naar links/rechts open. Bij het monteren kan je zelf kiezen naar welke kant de deur open draait. Een handige optie als je dit van tevoren nog niet weet!
  • Opent door middel van een greeplijst
  • De greep is uitgevoerd in het chroom
Maak jouw badkamer compleet Maak jouw zijkast compleet met een bijpassend Saqu badmeubel in bijvoorbeeld dezelfde kleur. Ook kun je kiezen voor een bijpassende spiegelkast. Zo creëer je direct een mooi geheel in de badkamer! Twijfel je over de kleur? Bestel dan een kleurstaaltje en bekijk thuis of de kleur iets voor jou is! Wil je een zijkast bestellen? Dat doe je bij Saniweb! Ben je enthousiast geworden over deze zijkast? Bestel deze dan gemakkelijk bij Saniweb. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en word je product gratis thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Vraag dan een van onze online sanitairspecialisten om hulp. Zij helpen je graag.

Materiaal:
Spaanplaat
Voorraad: