Saqu Salto halfhoge kast met chromen greep 35x32x120 cm Bardolino Eiken

469,- 194,99
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bardolino Bardolino Eiken Eiken

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Saqu Salto halfhoge kast met chromen greep 35x32x120 cm Bardolino Eiken

Saqu Salto zijkast in bardolino eiken Heb je er altijd al van gedroomd om een ​​praktische en stijlvolle zijkast toe te voegen aan je badkamer? Dan is dit meubel in bardolino eiken precies wat je nodig hebt. De kast zorgt niet alleen voor extra opbergruimte, maar dient ook als decoratief element in de badkamer. Verder is de zijkast voorgemonteerd; super handig want dat betekent dat je de kast niet zelf in elkaar hoeft te zetten. Een zijkast in de juiste hoogte voor jouw badkamer Deze zijkast is perfect voor een badkamer die wat minder ruimte heeft. Zet hem in een kamer met een schuin dak en je profiteert nog van genoeg opbergruimte, ook al neemt hij niet veel ruimte in beslag. Ideaal, vinden wij! Wil je nog meer opbergruimte en heb je genoeg ruimte? Overweeg dan om een ​​hoge kast in je badkamer te plaatsen. Met luxe glazen legplanken De zijkast wordt geleverd met planken van glas. Dit zorgt voor een luxe uitstraling in de badkamer. Een ander voordeel is dat dit mogelijkheid biedt om je badkamerartikelen op een efficiënte manier op te bergen. Zo behoud je overzicht én blijft de zijkast opgeruimd. Extra praktisch met handgrepen Het badmeubel is voorzien van een mooie opleggreep. Deze praktische greep maakt het gemakkelijk om de kast te openen en te sluiten. De opleggreep is uitgevoerd in de stijlvolle kleur chroom. Met softclose sluiting Deze zijkast is voorzien van een softclose systeem dat een zachte en geruisloze sluiting garandeert. Je hebt er geen last van als je de lades of deurtjes sluit, dus wel zo handig! Belangrijkste kenmerken

  • De afmetingen van deze zijkast zijn 35x32x120 cm
  • Uitgevoerd in stijlvol bardolino eiken
  • Het materiaal van het corpus is spaanplaat
  • Het materiaal van het front is spaanplaat
  • Deze zijkast heeft 2 deuren
  • De deur gaat naar links/rechts open. Bij het monteren kan je zelf kiezen naar welke kant de deur open draait. Een handige optie als je dit van tevoren nog niet weet!
  • Opent door middel van een opleggreep
  • De greep is uitgevoerd in het chroom
Maak jouw badkamer compleet Maak jouw zijkast compleet met een bijpassend Saqu badmeubel in bijvoorbeeld dezelfde kleur. Ook kun je kiezen voor een bijpassende spiegelkast. Zo creëer je direct een mooi geheel in de badkamer! Twijfel je over de kleur? Bestel dan een kleurstaaltje en bekijk thuis of de kleur iets voor jou is! Wil je een zijkast bestellen? Dat doe je bij Saniweb! Ben je enthousiast geworden over deze zijkast? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en word je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven €50,-) op een moment dat het jou uitkomt. Heb je hulp nodig? Vraag dan een van onze online sanitairspecialisten om hulp. Zij helpen je graag.

Maat:
One size
Materiaal:
Spaanplaat
Voorraad: